Felújítod a házat? Ezeket mindenképp szerezd be!

A felújítás jó móka – vagy mégsem? Sokan lelkesednek érte, de azért azt kár lenne vitatni, hogy a munka sűrűjében elképesztően sok a fizikai, sőt mechanikai kihívás. Ezek ellen még szakmai tudással a tarsolyban, illetve elegendő gyakorlattal is érdemes védekezni, mert ahogy a régi mondás tartja, az ördög nem alszik. Egy váratlanul leomló törmelékdarab komoly károkat okozhat akkor, ha az alapvető munkavédelem biztosítása részben vagy egészben hiányzik.
Felújítod a házat? Ezeket mindenképp szerezd be!

Mekkora munkánál elengedhetetlen a munkavédelem garantálása?

Sokan hajlamosak alkudozni, még önmagukkal is. „Áh, ez nem jelentős átalakítás”, „ugyan, pár nap alatt megvan”, „csak egy kicsike kis bontás, szóra sem érdemes”. Nem vitatjuk, hogy főleg tapasztalattal és tudással a háttérben a kisebb munkafeladatok úgy tűnnek, hogy kisujjból kirázhatóak. És igen, lehet, hogy egyszer, kétszer, háromszor ez így megy végbe. Gond és fennakadás nélkül. Aztán váratlanul becsaphat a mennykő, amire tényleg senki nem gondol és bumm. Megvan a lábujjak, lábfejek épségét kockáztató veszély. Ez az, ami valójában kivédhetetlen, mert többnyire nem szándékosság generálja, hanem a véletlen.

Hogy mi a megoldás?

A munkavédelmi bakancs beszerzése és hordása. Ez semmiféle lemondással, áldozattal nem jár együtt. Sokan azt hiszik, hogy ekkor a kényelmetlenség garantálható, de ez teljesen téves elképzelés. A valóság ennek pont az ellenkezője. Hiszen a munkavédelmi lábbeliket úgy tervezték, hogy ne csak biztonságot borítékoljanak, hanem kényelmet is. Mégpedig olyan kényelmet, ami akár egész napon át élvezhető, a felújítás izzadságos feladatainak teljesítése közben. Mindennek tetejében ezek után egyetlen törmelékdarab, kiálló szeg, vagy egyéb váratlan fejlemény nem okozhat sem meglepetést, sem sérülést. Azért ez a könnyebbség minden pénzt megér! Pláne, hogy a bakancs a továbbiakban, a mindennapokban is jó szolgálatot tehet tartósságának és helytállóságának köszönhetően!

A lábbarát feltételek is bezsebelhetőek?

Igen, a Sparco munkavédelmi cipő pont erről híres. Nem hagyja cserben a lábfejeket, és lélegző, támogató közeget biztosít minden egyes lépéshez.

Kapcsolódó cikkek

Épületek utólagos vízszigetelése

Épületek utólagos vízszigetelése

Vizes falak, penész és doh helyett kellemes, jó levegőjű otthonról álmodsz? Cikkünkben bemutatjuk, milyen lehetőségeid vannak házad utólagos vízszigetelésére.

Építkezel? Ezeket a szerszámokat szerezd be hozzá!

Építkezel? Ezeket a szerszámokat szerezd be hozzá!

Az alábbiakban azzal foglalkozunk, hogyha építkezünk, mely szerszámokat szerezzük be hozzá mindenképpen, hogy gördülékenyen mehessen a munka.

Sittszállítás és lomtalanítás Budapesten és környékén

Sittszállítás és lomtalanítás Budapesten és környékén

A lomtalanítás sok esetben okoz számunkra fejtörést és bosszúságot, de nem akkor, ha profi cégre bízzuk a lom, a hulladék elszállítását.