Kalandorokat vár a perui sziklákon függő üveghotel

A hétköznapitól minden szempontból nagyon távol áll a Natura Vive Skylodge nevű szálloda.
Kalandorokat vár a perui sziklákon álló üveghotel

A panorámára biztosan senki sem tesz panaszt a 400 méteres magasságban álló perui hotel kapcsán, aminek falai időjárásálló műanyagból és a repülőgépiparban használt alumíniumötvözetből készültek. Az inkák szent völgyének is nevezett Szent völgyben épült a sziklafalra ez az üvegkapszulákból álló hotel. A három lakosztály mellett egy éttermet találunk a magasban, ami összesen 12 embert bír el.

Ablakok és szellőzőcsatornák is biztosítják a kapszulák kellemes légkörét, amiknek biztonságáról az is gondoskodik, hogy az ajtó a tetejükön van. Alternatív világítási rendszerrel, napelemmel működtetik a luxuslakosztályok lámpáit, és hogy ne kelljen ezek lemerülésétől tartani, akkumulátorral tartalékolják az energiát. Minden kapszulában található az ágyak mellett egy étkező, illetve saját fürdőszoba, amiben ökologikus vécé és mosdó is van. A fürdőszobák 1,8 méteres elfüggönyözhető kupolával rendelkeznek, így ha szeretnénk, azon át is gyönyörködhetünk a kilátásban.

Ha valaki szeretné igénybe venni a szálloda szolgáltatásait, a földtől egészen a hotelig kalauzolják a képzett túravezetők, ahol aztán a csomag részeként gourmet vacsorát szolgálnak fel egy üveg borral megspékelve, illetve másnap reggelivel kedveskednek. Ahhoz persze, hogy valaki eljusson a szállásra, fel is kell jutni a hegygerincen, majd egy drótkötélpályákon átmászni az álomhotelig, ami a tériszonyosok megvalósult rémálma.

Kapcsolódó cikkek

Három vallásegy templomban

Három vallás találkozik egy berlini templomban

Zsinagóga, mecset és egy keresztény templom is egyben a berlini Egy Ház elnevezésű vallási központ.

A McDonald's különleges helyszínei

A legkülönlegesebb McDonald's épületek a világon

Szerte a világon nagyon sokféle McDonald's épület van.