IX. kerület új lakás – Akadémia Garden lakópark – mutatjuk milyen

Az Akadémia Garden lakópark a Pápay István utcában található, mégpedig a IX. kerületben. Nagyon jó az elhelyezkedése és nagyon könnyen megközelíthető. Akik ebben a lakóparkban élnek, könnyen találnak kikapcsolódási lehetőséget, hiszen a közelben található a Művészetek Palotája, ahol remek programok, koncertek és előadások szórakoztatják az ide érkezőket, a közelben élőket.
IX. kerület új lakás – Akadémia Garden lakópark – mutatjuk milyen

A Művészetek Palotája három fő egysége a Duna felőli oldalon, önálló intézményként a Ludwig Múzeum, középen a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem, illetve a keleti szárnyban a Fesztivál Színház, illetve az épületben találhatók a Nemzeti Filharmonikusok próbatermei is. A mai technikai háttér lehetővé teszi, hogy magas minőségű és nagyméretű produkciót fogadjon be az épület, mégpedig a legkülönfélébb művészeti ágakkal együtt. Aki imádja a művészeteket, a lehető legjobb befektetés lehet az Akadémia Gardenben lakást vásárolni és itt élni.

A közelben található még a Nemzeti Színház, a már említett Ludwig Múzeum és a Budapest Park is. A Duna-parti Gizella sétány a kerékpározóknak kedvez, míg a kirándulóknak a Kopaszi-gát közelsége nyújthat örömet, de az úszást és a fürdőt preferálók sem fognak csalódni, hiszen a Dandár Gyógyfürdő is csupán kétutcányira van a lakóparktól.

Az elegáns Akadémia Garden minimalista homlokzattal büszkélkedhet. Az épület kilencemeletes, ahol összesen 306 okoslakás épült. Találunk is garzont, de ötszobás lakást is. A legfelső szinten pedig a penthouse lakások kaptak helyet. Ezekhez a lakásokhoz erkély, illetve kertkapcsolat is tartozik.

Ezek a lakások jó befektetési lehetőséget is kínálnak, hiszen a közelben sok az irodaház. A Soroksári úton található a Vodafone Magyarország Zrt., de a környéken sok más irodaház is található, tehát sok munkalehetőség is van a környéken. Itt székel például a Morgan Stanley és a K&H Bank és Biztosító is.

A szobák könnyű kiadhatóságát a közelben lévő egyetemek is segítik, hiszen a közelben van a Semmelweis Egyetem és az Eötvös Lóránd Tudományegyetem épületei is.

Az Akadémia Garden modern lakókörnyezetet kínál az itt lakóknak. A terület új ingatlanfejlesztésekkel is bővül.

Kapcsolódó cikkek

Új építésű házat szeretne vásárolni? Erre figyeljen 2023-ban!

Új építésű házat szeretne vásárolni? Erre figyeljen 2023-ban!

Tehát elhatározta, hogy nem használt ingatlanba ruház be, hanem inkább egy új építésű lakást vásárolna.

Honnan tudható, hogy mennyit ér egy ingatlan?

Honnan tudható, hogy mennyit ér egy ingatlan?

Ezúttal arra keressük a választ, hogy honnan tudható, hogy mennyit ér egy ingatlan és milyen buktatói lehetnek a házi értékbecslésnek.

Duna Terasz Grande – a legnagyobb vízpart közeli lakásberuházás a 13. kerületben

Duna Terasz Grande – a legnagyobb vízpart közeli lakásberuházás a 13. kerületben

A Duna Terasz Grande a D&B Ingatlanfejlesztő-Csoport legújabb fejlesztése, amely Budapest egyik legzöldebb Duna-parti lokációjában, a Foka-öböl mentén található.