Öltöztesd fel az előszobád ezzel az 5 berendezési tárggyal

A hall fontos szerepet tölt be otthonunkban. Hatalmas az átmenő forgalom, és nem is hinnénk, de megjelenése nagy hatással van a hangulatunkra.
Öltöztesd fel az előszobád ezzel az 5 berendezési tárggyal

Ha szeretnéd igazán elbűvölővé varázsolni az előszobát, az alábbi 5 berendezési tárgyat érdemes beszerezned.

Rakodóasztal

Kell egy asztal, ami nem foglal óriási helyet, de ahhoz elég nagy, hogy a kiegészítőidet rápakold. Asztal helyett választhatsz egy kisebb fiókos szekrényt, vagy olyan polcot, amire kosarakat tehetsz. Esetleg egy padot, aminek az alsó része tárolásra is alkalmas.


Tükör

Egy hatalmas tükör a hallban visszaveri a napfényt, és optikailag nagyítja a teret. Érdemes a rakodóasztal/fiókos szekrény/pad fölé középen elhelyezned. Lehet kerek, vagy négyszögletes, de nem kell visszariadnod a különleges formáktól sem. Egyre viszont vigyázz: ne kerüljön a tükör szembe a bejárati ajtóval, a feng shui szerint nem szerencsés.


Világítás

Egy egyedi megjelenésű lámpával könnyedén feldobhatod az előszobádat. Válassz különleges formájú, anyagú, vagy textúrájú darabot.


Szobanövény

A zöld szín élettel tölti meg a rideg tereket. Ha nem opció a valódi növény, választhatsz műanyag változatot is dekorációs célból. Teheted az asztalra, vagy különleges kaspóba a földre. Ha mégis a valódi növény mellett döntenél, érdemes a pozsgafát választanod, a feng shui szerint ez a növény segíti a pénzáramlást.


Szőnyeg

Egy különleges anyagú vagy mintájú szőnyeg teszi fel a pontot az i-re, ha az előszobád dekorálásáról van szó. Érdemes olyan színt illetve anyagot választanod, ami bírja a gyűrődést, a nagy átmenő forgalom miatt.

Kapcsolódó cikkek

Japandi, a hibrid minimalizmus harmóniája

Japandi: a hibrid minimalizmus harmóniája

Jelenleg ez az egyik legnépszerűbb lakberendezési irányzat, ami tökéletes összhangot alkotva ötvözi a két nagy klasszikus jegyeit

A legnépszerűbb lakberendezési stílusok - melyik a tiéd?

A legnépszerűbb lakberendezési stílusok - melyik a tiéd?

Melyik stílus lesz a legjobb az otthonodban? Összehasonlítottuk a 3 legnépszerűbbet.

A 10 kedvenc berendezési tárgyunk a 2021-es H&M Home kollekcióból

A 10 kedvenc berendezési tárgyunk a 2021-es H&M Home kollekcióból

Bemutatjuk 10 kedvenc berendezési tárgyunkat a 2021-es H&M Home kollekcióból