London legvékonyabb háza még mindig gazdára vár

Szokatlan látványt nyújt a londoni lakás, aminek szélessége esetenként nem éri el a két métert sem.
London legvékonyabb háza eladó

Eredetileg kalapüzlet volt az a londoni épület, ami feltehetően az egyik, ha nem a legkeskenyebb ház a városban. Az öt szinttel rendelkező ház ma már lakóépületként funkcionál, de nem különálló lakásokkal, hanem egyetlen otthonként.

A tökéletes dizájn lakásként jellemzett, összességében 100 négyzetméteres otthon 3 hálószobát és egy fürdőszobát foglal magában, de egy tetőkertet és udvart is találunk itt. Az alagsorban konyha és étkező van, ahonnan egy terasz nyílik, ha szeretnénk eljutni a dolgozószobába, hiszen ilyen is van, egy csigalépcső vezet fel oda.

A különleges megjelenésű épület elsőre kissé szűkösnek tűnik, de a hossza sok helyen kompenzálja a vékonyságát, unikalitása mellett talán ez lehet az oka, hogy az ára is legalább olyan rendkívüli, mint a látványa. A belső terek kialakításánál a luxusjachtok szolgáltatták az ihletet, így a 950 ezer fontos ár szinte baráti, legalábbis az ingatlannak foglalkozó szakértő szerint.

A keskeny házak egyébként egyre népszerűbbek, hiszen a városok növekvő lakószáma, illetve a magas kiadások átgondolásra késztetik a tervezőket is.

Ha ellátogatnál Londonba, itt tudsz megszállni!

Kapcsolódó cikkek

Néhány hét alatt épült fel a hajléktalanoknak szánt modern település

Tarka település épült a Los Angeles-i hajléktalanoknak

Az innovatív projekt mintaként szolgál a városvezetéseknek az otthontalanok ügyében.

Los Terrenos, tükörház az erdő közepén

Futurisztikus építészet: a ház, ami utánozza környezetét

Éppen úgy olvad a környezetébe a ház, ahogy a Predator című fílm címszereplője tette ezt a dzsungelben.