XI. kerület új lakás – Budai Walzer lakópark – mutatjuk milyen

Az egyik legélhetőbb kerület a XI. kerület, hiszen közel fekszik a belvároshoz, lehetőség van rekreációs és sporttevékenységekre, nem beszélve arról, hogy a közelben kulturális - és sportlétesítmények és egyetemek is megtalálhatók. A XI. kerület élhetőségének másik oka, hogy nagyon jó a közlekedés, a közbiztonság, illetve számtalan bevásárlási lehetőség is akad a közelben.
XI. kerület új lakás – Budai Walzer lakópark – mutatjuk milyen

A kerületbe egyre több fiatal, értelmiségi és olyan ember költözik, aki nyugalomra vágyik. Nagyon sok irodaház épül itt, ami munkahelyeket teremt a fiatalok számára. Az önkormányzat együttműködik az itt élőkkel, velük együtt tervez és valósít meg olyan elgondolásokat, amelyek még barátságosabbá és kedveltebbé teszik ezt a kerületet. Fákat ültetnek, utcai edzőparkokat létesítenek, kerékpárutakat építenek, köztereket és parkokat újítanak fel, játszótereket modernizálnak. A kerület szerethetőségét tovább növeli, hogy remek kulturális programokat is szerveznek, az itt lakók és dolgozók legnagyobb örömére.

A közlekedés is remeknek mondható, mivel a Budai Walzer közelében épülő Galvani - híd Újbudát Csepellel és a pesti oldallal köti össze, így kapcsolódva be a város vérkeringésébe. A közlekedéshálózati fejlesztések, mint a 4-es metró vagy a Kelenföldi pályaudvar felújítása, lehetővé teszi, hogy azok is gyorsan utazhassanak, akik nem a kerületben, hanem a város messzebb pontjain dolgoznak.

Az sem utolsó szempont, hogy remek bevásárlási lehetőségek is találhatók a közelben. Hiszen a Budai Walzer közelében fekszik Újbuda közkedvelt bevásárló - és szórakozóhelye, az Allee, illetve az első hazai okospláza is itt épül, amely az Etele Pláza nevet viseli.

A közkedvelt budaörsi bevásárlóközpont is könnyen megközelíthető, de a Budai Walzer közelében található még a Savoya Park, az Újbuda Center, de Aldit és Lidl-t is találunk a közelben.

Az itt épült ingatlanok a jó környezetnek és egyéb lehetőségeknek köszönhetően felértékelődnek. Aki itt szeretne és itt is vesz lakást, biztos lehet benne, hogy remek befektetést visz véghez, akár rövid, akár hosszútávon gondolkodik.

Kapcsolódó cikkek

Ingatlan külföldiek számára - hogy legyen, hogy mindenkinek jó legyen? Interjú Bernard Tomlinson ingatlan szakértővel

Ingatlan külföldiek számára - hogy legyen, hogy mindenkinek jó legyen?

Bernard Tomlinson Londonból költözött egy évtizede Budapestre, ma Piliscsabán van az otthona. Mint ingatlanszakértő, közvetítő a Magyarországra költöző külföldi állampolgároknak segít az otthonkeresésben.

Új építésű házat szeretne vásárolni? Erre figyeljen 2023-ban!

Új építésű házat szeretne vásárolni? Erre figyeljen 2023-ban!

Tehát elhatározta, hogy nem használt ingatlanba ruház be, hanem inkább egy új építésű lakást vásárolna.